Info

Al 25 jaar heb ik mij gespecialiseerd in reclamefotografie, huwelijksreportages, portret/familie fotografie en bloemenfotografie.

Elk onderwerp op een andere manier te benaderen blijft voor mij telkens weer een nieuwe uitdaging. Ik probeer op een rustige manier tot heldere resultaten te komen met mijn eigen visie. Ik ben erg perfectionistisch als het gaat om mijn eindresultaten.

De inbreng en keuze van licht is datgene wat mijn handtekening geeft in elke foto. Een reportage of stilleven is een beeld vormen waarbij de ingrediënten in balans zijn. Of het nu om kleuren, scherpte of vlakverdeling gaat, als het evenwicht goed is, is de foto geslaagd. Ik fotografeer graag op locatie, het fotograferen op een mooie locatie kan de foto nog specialer maken. Mijn streven is om mooie composities te maken van het te fotograferen onderwerp in combinatie met de natuurlijke of stedelijke omgeving.

De camera begrijpt mijn passie, waardoor we onafscheidelijk zijn. Zodra ik door de camera kijk, komen onderwerpen tot leven. Net als een schilder bij zijn schilderij...